Administratie

  • Secretariaatsmedewerker
  • Boekhoudkundig bediende
  • Medisch administratief bediende
Terug naar overzichtarrow right

Praktische info

Interesse in een opleiding waar de algemene administratieve taken centraal staan? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

In deze opleiding besteden we aandacht aan zakelijke talen (Nederlands, Frans en Engels), leer je werken met de meest gangbare kantoorsoftware (Word, Excel), kom je te weten hoe een boekhouding in elkaar zit en volg je een effectieve stage in een bedrijf.

WELKE MODULE?

Schrijf je in voor een persoonlijk intakegesprek en onze medewerkers zullen contact met je opnemen om alle opties te overlopen.

UURROOSTER

GEWENSTE VOORKENNIS / TOELATINGSVOORWAARDEN

Geen voorkennis vereist. Personen die al een voorkennis hebben kunnen via een toelatingsproef of bekwaamheidsattest een vrijstelling krijgen voor bepaalde basismodules.

Je bent 18 jaar op het moment van je inschrijving of je wordt 18 jaar ten laatste op 31 december van hetzelfde kalenderjaar waarin je je inschrijft. Je bent Nederlandstalig of je spreekt, schrijft en begrijpt goed Nederlands.

DIPLOMA

Heb je nog geen secundair diploma? Dan kan je met deze opleidingen in combinatie met de opleiding Aanvullende algemene vorming alsnog bij ons je diploma secundair onderwijs halen! Meer info op onze secretariaten.