menu

Horeca

Terug naar overzichtarrow right
naar het rooster ▾

Praktische info

Overzicht opleiding

In de opleiding Medewerker brasserie taverne bistro worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Tijdens de opleiding moet je vooraf enkele basismodules afwerken. Dan kan je aan de meer gespecialiseerde modules beginnen. De modules kennen een kleiner theoretisch gedeelte en zijn overwegend praktijkuitvoerend.

Voorkennis/ toelatingsvoorwaarden

Je moet het certificaat van hulpkok behaald hebben.

Opleidingsstructuur en modules

Inschrijvingskosten

Je betaalt voor een opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs 1,50€/ lestijd. De kostprijs van deze opleiding zijn 120€ per module van 80 lestijden. Indien je recht hebt op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.

Instapmomenten

Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.

Studiebewijs

Deze opleiding leidt tot certificaat Medewerker brasserie, taverne, bistro.

Extra info/ documenten

Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49

Secretariaat Michel Dierickx m
ichel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71

Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u

/