Praktische info

Deze opleiding hulpkok is een opleiding met eigen finaliteit maar ook ter voorbereiding voor de opleiding kok. De hulpkok is in staat alle basisgerechten en bereidingen op een professionele manier voor te bereiden en af te werken. Deze opleiding is de basis voor een succesvol vervolg.
Overzicht opleiding
In de opleiding hulpkok worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van gerechten.
Tijdens de opleiding leer je:
richtlijnen naleven met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken
de lokalen en keuken en zaalmaterialen onderhouden
basisbereidingen in de keuken uitvoeren
de voorbereidende werkzaamheden voor de dienst uitvoeren, warme en koude maaltijden bereiden
maaltijden bereiden met zowel vlees, gevogelte als vis
én …. nagerechten bereiden.
Voorkennis/ toelatingsvoorwaarden
Er is geen voorkennis vereist om te starten aan deze opleiding.
Opleidingsstructuur en modules

Inschrijvingskosten
U betaalt voor een opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs 1,50€/ lestijd. De kostprijs van deze opleiding zijn 120€ per module van 80 lestijden en 60€ per module van 40 lestijden. Indien u recht heeft op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.
Instapmomenten
Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.
Studiebewijs
Heeft u deze 6 modules afgerond, dan heeft u recht op een certificaat hulpkok
Extra info/ documenten
Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49
Secretariaat Michel Dierickx
michel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71
Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u