Horeca

  • Hulpkok
  • Keukenverantwoordelijke
  • Kok standaard
  • Medewerker brasserie taverne bistro
  • Traiteurkok
  • Wijnkenner
Terug naar overzichtarrow right

Medewerker brasserie taverne bistro

Vak Dag Uur Periode Vestiging Inschrijvingsgeld
A chefs journey Donderdag 18:00 - 22:10 23/01/2020 - 28/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Dim Sum Maandag 18:00 - 22:10 20/01/2020 - 25/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Dim-sum Donderdag 18:00 - 22:10 12/09/2019 - 16/01/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Initiatie snaks/tea-room Maandag 18:00 - 22:10 20/01/2020 - 25/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Initiatie snaks/tea-room Dinsdag 18:00 - 22:10 21/01/2020 - 26/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Initiatie snaks/tea-room Woensdag 18:00 - 22:10 22/01/2020 - 27/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven arrow right
Initiatie snaks/tea-room Donderdag 18:00 - 22:10 23/01/2020 - 28/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Streetfood Dinsdag 18:00 - 22:10 21/01/2020 - 26/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Streetfood Donderdag 18:00 - 22:10 23/01/2020 - 28/05/2020 Sint-Truiden Meiland 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Veggi en trendy Donderdag 18:00 - 22:10 23/01/2020 - 28/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right
Vegucation Woensdag 18:00 - 22:10 22/01/2020 - 27/05/2020 Hasselt Hotelschool 120 Ik wil mij inschrijvenarrow right

Praktische info

In de opleiding Medewerker brasserie taverne bistro worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten. Specifieke toelatingsvoorwaarden Je moet het certificaat van hulpkok behaald hebben Waar kan de opleiding gevolgd worden? Campus Elfde Linie gebouw Hotelschool – gebouw Hotelschool Hasselt Campus Meiland – Schurhovenstraat, St.Truiden Info: Campus Elfde Linie gebouw Hotelschool Elfde-Liniestraat 22 3500 Hasselt T: 011 30 77 70 hotel@cursa.be Openingsuren /permanentie secretariaat Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14:00 u tot 21:00 u TAC – Coördinator Rudy Rampelberg : rudy.rampelberg@cursa.be Secretariaatsmedewerkers hotelafdeling Ria Bamps: ria.bamps@cursa.be Michel Dierickx : Michel.dierickx@cursa.be