
Vak | Dag | Uur | Periode | Vestiging | Inschrijvingsgeld | ||
Bistrogerechten met groenten en kruiden | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 26/01/2023 - 25/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Bistrogerechten met groenten en kruiden | Maandag | 18:00 - 22:10 | 23/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Bistrogerechten met vis | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 30/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven |
|
Bistrogerechten met vis | Maandag | 18:00 - 22:10 | 23/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven |
|
Bistrogerechten met vlees en gevogelte | Woensdag | 18:00 - 22:10 | 25/01/2023 - 31/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Bistrogerechten met vlees en gevogelte | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 30/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Bistronagerechten | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 30/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven |
|
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten | Woensdag | 18:00 - 20:05 | 25/01/2023 - 31/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Initiatie ontvangst en bediening van gasten | Woensdag | 18:00 - 22:10 | 25/01/2023 - 31/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Initiatie ontvangst en bediening van gasten | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
Vak | Dag | Uur | Periode | Vestiging | Inschrijvingsgeld | ||
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden | Woensdag | 20:05 - 22:10 | 25/01/2023 - 31/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden | Donderdag | 20:05 - 22:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige nagerechten | Maandag | 20:05 - 22:10 | 23/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven |
|
Eenvoudige nagerechten | Donderdag | 20:05 - 22:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige visgerechten | Donderdag | 18:00 - 20:05 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige visgerechten | Maandag | 18:00 - 20:05 | 23/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven |
|
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten | Donderdag | 18:00 - 20:05 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
Vak | Dag | Uur | Periode | Vestiging | Inschrijvingsgeld | ||
Initiatie snacks/tearoom”Italiaans” | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 30/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Initiatie snacks/tearoom”Koken met bier” | Maandag | 18:00 - 22:10 | 23/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Initiatie snacks/tearoom”Oosters 1″ | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 30/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Initiatie snacks/tearoom”Outdoor cooking” | Maandag | 18:00 - 22:10 | 23/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Initiatie snacks/tearoom”Story on a plate” | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Initiatie snacks/tearoom”Winterbarbecue” | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven |
|
Initiatie snaks/tea-room”Kiss” | Woensdag | 18:00 - 22:10 | 25/01/2023 - 31/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Snacks/Tea-room 2 | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 30/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
Vak | Dag | Uur | Periode | Vestiging | Inschrijvingsgeld | ||
Visgerechten | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 30/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
De cursus is volzet maar ik zou graag op de hoogte blijven |
|
Vleesgerechten | Maandag | 18:00 - 22:10 | 23/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 120 |
Ik wil mij inschrijven |
Vak | Dag | Uur | Periode | Vestiging | Inschrijvingsgeld | ||
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden”Thermomix” | Maandag | 18:00 - 22:10 | 23/01/2023 - 15/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden”Thermomix” | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden”Thermomix” | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 02/02/2023 - 25/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden”Thermomix” | Maandag | 18:00 - 22:10 | 30/01/2023 - 22/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden”Thermomix” | Dinsdag | 18:00 - 22:10 | 24/01/2023 - 23/05/2023 | Hasselt Hotelschool | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten”Thermomix | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Lommel Mudakkers Xplus | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten”Thermomix” | Zaterdag | 08:30 - 12:40 | 28/01/2023 - 27/05/2023 | Lommel Mudakkers Xplus | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten”Thermomix” | Donderdag | 13:00 - 17:10 | 26/01/2023 - 01/06/2023 | Lommel Mudakkers Xplus | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
|
Eenvoudige gerechten met groenten”Thermomix” | Donderdag | 18:00 - 22:10 | 02/02/2023 - 25/05/2023 | Lommel Mudakkers Xplus | 60 |
Ik wil mij inschrijven |
Deze opleiding hulpkok is een opleiding met eigen finaliteit maar ook ter voorbereiding voor de opleiding kok. De hulpkok is in staat alle basisgerechten en bereidingen op een professionele manier voor te bereiden en af te werken. Deze opleiding is de basis voor een succesvol vervolg.
In de opleiding hulpkok worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van gerechten.
Tijdens de opleiding leer je:
richtlijnen naleven met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken
de lokalen en keuken en zaalmaterialen onderhouden
basisbereidingen in de keuken uitvoeren
de voorbereidende werkzaamheden voor de dienst uitvoeren, warme en koude maaltijden bereiden
maaltijden bereiden met zowel vlees, gevogelte als vis
én …. nagerechten bereiden.
Er is geen voorkennis vereist om te starten aan deze opleiding.
De modules 'Eenvoudige vlees-en gevogeltegerechten (40lst) en de module 'Eenvoudige nagerechten' (40lst) worden gelijktijdig ingeschreven.
De modules 'Eenvoudige visgerechten' (40lst) en de module 'Eenvoudig gerechten met groeten en kruiden' (40lst) worden gelijktijdig ingeschreven
Cursisten die reeds een gedeelte van het programma 'Hulpkok' hebben afgewerkt en nog enkele modules moeten volgen of voor vrijstellingen gaan , kunnen best contact opnemen met het secretariaat of de lesgever om te bepalen welke modules in de nieuwe opleiding nog moeten afgewerkt worden of tot een vrijstelling leiden.
Je betaalt voor een opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs 1,50€/ lestijd. De kostprijs van deze opleiding zijn 120€ per module van 80 lestijden en 60€ per module van 40 lestijden. Indien je recht hebt op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.
Het inschrijvingsgeld wordt verdubbeld als je de module voor de 4de maal herneemt.
Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.
Hebt je deze 9 modules afgerond, dan hebt je recht op een certificaat hulpkok
Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49
Secretariaat Michel Dierickx
michel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71
Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u
In de opleiding keukenmedewerker worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van gerechten.
Tijdens de opleiding leer je:
richtlijnen naleven met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken
de lokalen en keuken en zaalmaterialen onderhouden
basisbereidingen in de keuken uitvoeren
de voorbereidende werkzaamheden voor de dienst uitvoeren, warme en koude maaltijden bereiden
maaltijden bereiden met zowel vlees, gevogelte als vis
én …. nagerechten bereiden.
Er is geen voorkennis vereist om te starten aan deze opleiding.
in deze module leer je onder andere:
in deze module leer je onder andere :
in deze module leer je onder andere ;
in deze module leer je onder andere :
De modules 'Eenvoudige vlees-en gevogeltegerechten’ (40lst) en de module 'Eenvoudig gerechten met groenten en kruiden' (40lst) worden gelijktijdig ingeschreven.
De modules 'Eenvoudige visgerechten' (40lst) en de module 'Eenvoudige nagerechten' (40lst) worden gelijktijdig ingeschreven
Je betaalt voor een opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs 1,50€/ lestijd.
De kostprijs van deze opleiding is 60€ per module van 40 lestijden .
Wanneer je de module voor de 4de keer volgt, betaal je 3€/lestijd maw 120€ voor een module
Indien je recht hebt op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.
Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.
Hebt je deze 4 modules afgerond, dan hebt je recht op een certificaat keukenmedewerker
Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49
Secretariaat Michel Dierickx
michel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71
Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u
In de opleiding Medewerker brasserie taverne bistro worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Tijdens de opleiding moet je vooraf enkele basismodules afwerken. Dan kan je aan de meer gespecialiseerde modules beginnen. De modules kennen een kleiner theoretisch gedeelte en zijn overwegend praktijkuitvoerend.
Je moet het certificaat van hulpkok behaald hebben.
Je betaalt voor een opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs 1,50€/ lestijd. De kostprijs van deze opleiding zijn 120€ per module van 80 lestijden. Indien je recht hebt op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.
Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.
Deze opleiding leidt tot certificaat Medewerker brasserie, taverne, bistro.
Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49
Secretariaat Michel Dierickx m
ichel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71
Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u
/
Deze opleiding hulpkok is een opleiding met eigen finaliteit maar ook ter voorbereiding voor de opleiding kok. De hulpkok is in staat alle basisgerechten en bereidingen op een professionele manier voor te bereiden en af te werken. Deze opleiding is de basis voor een succesvol vervolg.
Je werkt de modules visgerechten, vleesgerechten en streekgerechten af. Je zal naast de bereiding op zich ook aandacht besteden aan het opstellen van een werkschema. De recepten lezen en begrijpen. Steeds meer producten en keukenmaterieel leer je gebruiken. De verschillende bereidingstechnieken komen uitvoerig aan bod. Zowel voor de vis als vleesbereidingen worden aangepaste sauzen bereid. Tenslotte worden zowel de vissoepen als soepen bereid op basis van vlees besproken en bereid. Voor de module streekgerechten worden de streekproducten onderzocht en toegepast in allerlei bereidingen. Je mag dit beschouwen als het bereiden van specialiteiten.
In deze opleiding wordt er naderhand steeds meer creatief aan de slag gegaan. Experimenteren met smaken en geuren, creatieve bordschikkingen enz.
Een kok creëert gerechten en gaat voor belevingen in de gastronomie !
Je hebt het certificaat van hulpkok reeds behaald.
Je betaalt voor een opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs 1,50€/ lestijd. De kostprijs van deze opleiding zijn 120€ per module van 80 lestijden en 60€ per module van 40 lestijden. Indien je recht hebt op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.
Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.
Deze opleiding leidt tot een certificaat van beroepsopleiding: Kok
In combinatie met ‘Aanvullende algemene vorming‘ leidt bekom je een diploma secundair onderwijs.
Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49
Secretariaat Michel Dierickx m
ichel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71
Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u
Thermomix brengt wat je gerust mag noemen een revolutie in de keuken. Hij weegt, mengt, hakt, maalt, kneedt, klopt, roert, stoomt en kookt voor je.
In de opleiding keukenmedewerker, meer bepaald de module 'Eenvoudige gerechten met groeten en kruiden 'Thermomix', krijg je naast de basisopleiding, de gelegenheid om te experimenteren en te proeven van de mogelijkheden van deze keukenrobot. Hij is zeer populair zowel in de professionele keuken als bij de amateurkok.
De kostprijs van deze opleiding is 60€ per module van 40 lestijden .
Wanneer je de module voor de 4de keer volgt, betaal je 3€/lestijd maw 120€ voor een module
Indien je recht hebt op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.
Een aantal toestellen zijn beschikbaar in onze keukens. Een directe aanschaf is niet nodig om deze opleiding te volgen!
Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.
Hebt je deze module afgerond, dan hebt je recht op het attest Eenvoudige gerechten met groeten en kruiden'.
Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49
Secretariaat Michel Dierickx
michel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71
Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u