menu

Praktische info

Deze opleiding is het verlengde van de opleiding kok. Twee modules leiden tot vervolmaking van het vak.

Overzicht opleiding

IIn de module Beheer en organisatie worden veiligheid en hygiëne uitvoerig behandeld. Centraal staat ook het integreren van planning, organisatie, commercieel inzicht in de diverse operationele taken. In Beheer en organisatie hotel wordt de specifieke beroepsreglementering uitgelegd en het welzijn en veiligheid op het werk. De module omhelst 40 lestijden.

Voorkennis/ toelatingsvoorwaarden

Je hebt alle voorafgaande modules afgewerkt in het structuurschema alvorens te kunnen starten met de modules Beheer en organisatie (80Lt) en Beheer en organisatie hotel (40lt).

Opleidingsstructuur en modules

Inschrijvingskosten

Je betaalt voor een opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs 1,50€/ lestijd. De kostprijs van deze opleiding zijn 120€ voor de module beheer en organisatie van 80 lestijden en 60€ voor de module Beheer en organisatie hotel van 40 lestijden. Indien je recht hebt op een vrijstelling van inschrijvingsgeld (zie FAQ), dan betaal je uiteraard minder.

Instapmomenten

Deze cursus heeft instapmomenten in september en in februari. Wees er snel bij!
Klik rechts bovenaan op het rooster om in te schrijven voor deze cursus.

Studiebewijs

Deze opleiding leidt tot een certificaat van beroepsopleiding: Keukenverantwoordelijke.
In combinatie met AAV (Aanvullende algemene vorming) bekom je een diploma secundair onderwijs.

Extra info/ documenten

Meer info krijg je bij de coördinator Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be 0496 12 43 49

Secretariaat Michel Dierickx
michel.dierickx@cursa.be 011 30 77 71

Secretariaat open : maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
15u tot 21u