Archieven: Getuigenissen

Ira

Ik heb met veel enthousiasme mijn 3de jaar voetverzorging opnieuw gedaan. Het was een opfrissing van hetgeen ik al kende maar ik leerde ook nieuwe dingen. Vooral mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Ik geloof nu meer in mezelf en mijn vaardigheden als gespecialiseerde pedicure.

Isabo

Ik ben zeer blij dat ik de opleiding hier op school gevolgd heb en het traject heb gekozen van 3 jaar zodat dit ook haalbaar bleef om te combineren met voltijds werken. Ik kijk met een positief gevoel terug naar de afgelopen 3 jaar. Het waren heel fijne en leerrijke lessen met een leuke klasgroep […]

Lisa

Tijdens de opleiding heb ik veel bijgeleerd en toffe medestudenten leren kennen. Ik heb geen seconde spijt van de opleiding. De avonden waren voor mij een uitlaadklep, leerrijk en ontspannend.

Ellis

In deze opleiding heb ik enorm veel bijgeleerd. Het was niet elke week even makkelijk of soms met weinig zin na een stessvolle werkdag, maar uiteindelijk was het elke week heel fijn en bijna ontspannend om naar de les te gaan.

Ellis

Waar ik in het begin erg onzeker was en vaak twijfelde, ga ik nu vol zelfvertrouwen te werk omdat ik weet waar ik mee bezig ben. Dit dankzij de leerkracht die ons elke week al haar kennis probeerde bij te brengen en het beste van haarzelf gegeven heeft aan ons.

Mingzhu

Ik ben geboren in China. Na mijn aankomst in België heb ik eerst Nederlands voor anderstalige richtgraad 1 en 2.1 gevolgd. Mijn leerkrachten dank ik voor hun bekwame uitleg en geduld, alsook mijn vrienden die model waren.

Laura

Ik ben afgestudeerd als estheticienne en wou dit graag combineren met haar. Zo heb ik besloten om een avondopleiding kapper bij te doen en ben ik hier terechtgekomen. Ik vind het heel leuk mijn vriendinnen te helpen hun haar mooi te maken. Ik zou graag werken in een kapsalon of mijn eigen zaak beginnen. Mijn […]

Serena

“In mijn klas zitten mensen van alle leeftijden en culturen. Dat maakt het extra boeiend want zo leer je omgaan en samenwerken met iedereen.”

Morgane

“De leerkrachten houden steeds rekening met mijn gezinssituatie: als het voor mij eens moeilijker is om een taak op tijd af te werken, dan hebben ze hiervoor begrip en zoeken ze met mij mee naar een oplossing.”

Scroll naar boven