Proef van het Limburgse volwassenenonderwijs op vrijdag 20 augustus 2021

Op 1 september is het ‘back to school’ – ook voor 18-plussers! Je professionele grenzen verleggen of een nieuwe passie ontdekken, omscholen, een diploma secundair onderwijs behalen, je digitale vaardigheden aanscherpen, een carrièreswitch maken, je uitdagen of gewoon iets nieuws leren – het kan allemaal in het Limburgse volwassenenonderwijs.

De Limburgse centra voor volwassenenonderwijs komen voor het eerst samen naar buiten op vrijdag 20 augustus 2021. Op het Hasseltse Molenpoortplein laten ze je van 14:00 tot 17:00 uur letterlijk proeven van hun aanbod, en nodigen ze je graag persoonlijk uit voor één van de vele live of digitale opendeurdagen in augustus en september. Ook jij bent van harte welkom voor een eerste kennismaking of jouw persoonlijke opleidingsvraag.

Je vindt er een compleet cursus- en opleidingsaanbod. Van administratief medewerker tot zorgkundige, van Arabisch tot Zweeds. En dat zowel ‘s avonds en overdag als thuis achter je pc. Kortom, een geschikt aanbod voor elke volwassene, Limburger en wereldburger.

Meer informatie over het unieke aanbod van de Limburgse centra voor volwassenenonderwijs vind je op hun websites – cursa.be, cvodeverdieping.be, hik.be, lbconderwijs.be, modernetalen.be, pcvolimburg.be en qrios.be.