Archieven: Opleidingen

Affinity Photo Designer en Publisher

Affinity Photo Designer en Publisher

Welkom bij de cursus Affinity voor Beginners! Deze cursus is ontworpen om je stap voor stap te begeleiden in het gebruik van Affinity, een krachtig softwarepakket voor grafisch ontwerp, foto bewerking en desktop publishing. Of je nu een hobbyist bent of een professional die op zoek is naar alternatieven voor dure software, Affinity biedt een […]

Leren koken

Leren koken

Ontdek de vreugde van koken! Leer de kunst van smaak, technieken en creativiteit. Gezond, bevredigend en leuk. Word je eigen chef-kok, verras smaakpapillen en deel genot met anderen. Begin vandaag nog je culinaire reis en laat heerlijke herinneringen in de keuken ontstaan.

Barbecue-specialist

Barbecue-specialist

Word een meester van de grill met onze opleiding tot hulpkok met de module Barbecue-specialist in opleiding. Leer de kunst van het barbecueën, van het aansteken van de grill tot het bereiden van smaakvolle gerechten. Word een expert in grilltechnieken, marinades en bijgerechten. Ontdek een wereld vol smaak en creativiteit. Schrijf je vandaag nog in!

Keukenmedewerker Thermomix

Keukenmedewerker Thermomix

Ontdek de kracht van de Thermomix! Volg onze module en leer hoe dit veelzijdige keukenapparaat jouw kookvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Bespaar tijd en moeite met zijn geavanceerde functies zoals mixen, hakken, koken en stomen. Maak gezonde en heerlijke gerechten met gemak. Word een meester in de keuken met de Thermomix! Schrijf je nu […]

Chef de Partie

Chef de Partie

Word een onmisbare schakel in de keuken als Chef de Partie! Volg de opleiding in het volwassenonderwijs en leer de finesse van culinaire technieken, smaakcombinaties en gerechtenbereiding. Werk nauw samen met de chef-kok en leid een team. Word een gewaardeerd en creatief lid van de gastronomische wereld!

Huishoudelijk koken

Huishoudelijk koken

Ontdek de chef-kok in jezelf met onze opleiding Huishoudelijk Koken in het volwassenonderwijs! Leer de geheimen van de culinaire wereld, van basisgerechten tot creatieve hoogstandjes. Ontwikkel je kookvaardigheden, leer over voedingswaarde en gezonde keuzes. Word een meester in de keuken en verras jezelf en anderen met heerlijke gerechten! Schrijf je nu in!

Medewerker fastfood

Medewerker fastfood

Ontdek de dynamische wereld van fastfood met onze opleiding Medewerker Fastfood in het volwassenenonderwijs. Leer de essentiële vaardigheden voor het bereiden, presenteren en serveren van heerlijke fastfoodgerechten. Werk in restaurants, fastfoodketens of start je eigen onderneming. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een smaakvolle carrière.

Handtassen en accessoires (leerbewerking)

Handtassen en accessoires (leerbewerking)

Werk je graag met je handen en heb je een passie voor leer? In de opleiding Marokijnbewerker leer je verschillende technieken en materialen kennen. Je begint met het maken van kleine lederwaren (het woord marokijn is afgeleid van ‘maroquinerie’ wat kleine lederwaren betekent), over basismodellen van handtassen tot uiteindelijk je eigen unieke collectie.

Scroll naar boven