De zomervakantie staat voor de deur en we willen graag even de tijd nemen om terug te kijken op het afgelopen schooljaar en vooruit te kijken naar een welverdiende zomerpauze.

Allereerst willen we jullie allemaal bedanken voor jullie inzet en toewijding. Jullie enthousiasme en doorzettingsvermogen maken CURSA tot wat het is: een plek waar volwassenenonderwijs en persoonlijke groei centraal staan. Het afgelopen jaar hebben we samen veel bereikt en we zijn trots op de vooruitgang die iedereen heeft geboekt.

Tijdens de zomervakantie is het belangrijk om even los te komen van de studieboeken en te genieten van de zonnige dagen, tijd door te brengen met familie en vrienden, en jezelf op te laden voor het komende schooljaar. Of je nu gaat reizen, ontspannen thuis blijft, of nieuwe hobby’s gaat ontdekken, we hopen dat je een geweldige tijd hebt.

We zijn terug open op maandag 19 augustus.

Onze lessen beginnen weer op maandag 2 september 2024, en we kijken ernaar uit om iedereen weer te zien. Tot die tijd wensen we jullie een fijne en ontspannen vakantie toe.

Geniet van de zomer en tot snel!

Met vriendelijke groet,

Het CURSA-team

Scroll naar boven